Babaúszás célja

A babaúszás elsődleges célja a vízhez való szoktatás, de főleg azért hasznos, mert a vízi közegben képessé válnak olyan mozgásformák használatára, amelyeket koruknál fogva szárazföldi környezetben még nem képesek megvalósítani. A víz nagyfokú szabadságot biztosít a számukra.

Célja továbbá, hogy megszerettessük babánkkal a vízi közeget, hogy bármilyen körülmények között jól érezzék ott magukat, önfeledten lubickolhassanak, és megalapozzuk a későbbi úszás oktatást.

babaúszás általános célja a motorikus fejlesztés, a szülő - gyermek kapcsolat erősítése, a szociális viselkedés javítása és a gyermek pszichikai-fizikai fejlődése.

babaúszás nem teljesítménysport! Nem az úszás korai megtanulása a cél! A lényeg, hogy mind a szülő, mind a baba jól érezze magát, közös tapasztalatot szerezzenek. Kiépül közöttük a bizalom, és a szeretetteljes kapcsolat.

Nagytarcsai helyszínünkön várjuk babaúszás tanfolyamainkra, illetve óvodás, kisiskolás úszásainkra azokat a kisgyermekeket és szüleiket, akik szeretnék gyermekükkel megszerettetni a vízi közeget, növelni biztonság érzetüket a vízben. Babaúszás és kisgyermek úszás tanfolyamainkra folyamatosan várjuk jelentkezésüket személyesen, vagy telefonon. Uszodánk Budapestről illetve vonzáskörzetéből is könnyedén megközelíthető.

Hírek
 • Szeptember 2.-ig ZÁRVA

  Szeptember 2.-ig ZÁRVA vagyunk!   Szeptember 2.-tól ismét várunk mindenkit.   További kellemes nyaralást kívánunk!

  Bővebben

 • Aquafitnesz

  Aquafitnesz minden hétköznap! Időseknek, fiataloknak egyaránt. Kortól, nemtől függetlenül Túlsúlyosaknak Gerincproblémásoknak Izületi problémákban szenvedőknek Javítja a testtartást Zsírégető Jelentkezni elérhetőségeinken lehet.

  Bővebben

 • Aquanatal

  Aquanatal (terhes vízi torna) keddenként 18.30-tól! Bővebb információ és jelentkezés elérhetőségeinken.

  Bővebben

Rólunk írták

Amikor úton vagyunk az uszi felé, a gyerkőc egyre boldogabb és alig várja, hogy úszhasson, és persze a matrica sem utolsó :)

Bár még csak útban a baba, de amint lehet, megyünk!

Örülünk, hogy sikerült megvalósítani a terveiteket, ahogy ígértük a nyitáskor ott voltunk, és azóta is járunk :)