Álló szolárium

Sokan állítják, hogy egészségtelen a bőrnek a gyakori szoláriumozás, és, hogy rákos megbetegedést is okozhat. Valójában viszont, ha megfelelően használjuk a szoláriumot, akkor semmi káros hatás nem éri a bőrünket, sőt egészségesebbé tehetjük azt. Azt is érdemes megemlíteni, hogy tízszer gyakoribb a normál napozás közbeni UV sugarak hatására kialakult bőrelváltozás, mint a szolárium okozta bőrproblémák.Persze nem szabad túlzásba vinni a szoláriumozást sem! Két szoláriumozás között teljen el legalább 24-48 óra. Ügyeljünk a bent töltött időtartamra. A szoláriumunk maximálisan megfelel az összes EU-s előírásnak. 0.3 Watt/m2 teljesítményű csöveket használunk, melyek használatával biztonságos barnulást érhetnek el vendégeink.

A szolárium előnyei

  • segít megelőzni a csontritkulást
  • ápolt megjelenést biztosít
  • ösztönzi a szervezet D-vitamin termelődését

A szolárium használata

Szoláriumozáskor fokozottan ügyeljünk a bőrünk tisztaságára. Fontos a smink alapos eltávolítása. Kérje segítségünket a szoláriumozási idő meghatározásában. Recepciónkon barnulást segítő készítmények is megvásárolhatóak.

Hírek
Rólunk írták

Amikor úton vagyunk az uszi felé, a gyerkőc egyre boldogabb és alig várja, hogy úszhasson, és persze a matrica sem utolsó :)

Bár még csak útban a baba, de amint lehet, megyünk!

Örülünk, hogy sikerült megvalósítani a terveiteket, ahogy ígértük a nyitáskor ott voltunk, és azóta is járunk :)