Hol és hogyan zajlik a babaúszás?

A Kisfóka uszoda célja, hogy a babaúszás és az ovis úszás igazán örömteli élmény legyen a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt, hiszen így érhető el, hogy a most még pöttöm apróságos később, nemcsak nagyobbacska gyermekként, hanem felnőttként is boldogan és biztonságosan kedvükre csobbanjanak uszodában, strandon és természetes vizekben. Nálunk minden részlet azt a célt szolgálja, hogy babák megszeressék a vizet, és igazán jól érezzék magukat ebben a közegben. Milyen környezetben és hogyan zajlik nálunk a babaúszás, a vízhez szoktatás és az ovis úszás? Tekintse meg bemutatónak szánt videóinkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Videók

Hírek
 • Aug. 1-15-ig zárva

  Az uszoda augusztus 1-15-ig zárva tart. Nyitás augusztus 16. hétfő. 

  Bővebben

 • Május 10-én újra nyit az uszi!

  Május 10-én újra nyitunk! A jogszabály szerint védettségi kártyával rendelkező szülő hozhatja gyermekét a foglalkozásokra.

  Bővebben

 • Aquafitnesz

  Aquafitnesz minden hétköznap! Időseknek, fiataloknak egyaránt. Kortól, nemtől függetlenül Túlsúlyosaknak Gerincproblémásoknak Izületi problémákban szenvedőknek Javítja a testtartást Zsírégető Jelentkezni elérhetőségeinken lehet.

  Bővebben

Rólunk írták

Amikor úton vagyunk az uszi felé, a gyerkőc egyre boldogabb és alig várja, hogy úszhasson, és persze a matrica sem utolsó :)

Szuper jól érezzük magunkat minden órán! Tisztaság, jó hangulat és családias légkör! Beni imádja a vizet, az úszást!

Barátságos, nagyon bababarát környezet, szuper órák, tökéletes tisztaság!

Nagyon szeretjük a Kisfóka uszit! Kisfiúnk igazi kis Búvár Benő lett mióta járunk! :)

Ígényes környezet, magas színvonalú oktatás! Testi-lelki feltöltődés anyának is, babának is!