Uszodánk

Bemutatkozik a babaúszás helyszíne

Uszodánk a legnagyobb igényességgel készült, eleget téve mind a funkcionalitás, mind a higiénia legmagasabb követelményeinek. A szülők és a gyermekek kényelmesen, tolongás nélkül készülhetnek elő a babaúszás foglalkozásokra, a kicsik pedig örömmel lubickolhatnak az igényeikre és adottságaikra szabott medencében.

A szülők komfortos és ízléses helyiségben várhatják meg, hogy véget érjen az ovis úszás önállóan úszó gyermekük számára. Uszodánk szolgáltatásai közé tartozik a felnőttek számára kialakított infra- és finn szauna, a gyerekek pedig a sószobánkban, a sóhomokozóban tölthetnek időt. Tekintse meg a Kisfóka uszodát bemutató galériánkat!

Hol és hogyan zajlik a babaúszás?

A Kisfóka uszoda célja, hogy a babaúszás és az ovis úszás igazán örömteli élmény legyen a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt, hiszen így érhető el, hogy a most még pöttöm apróságos később, nemcsak nagyobbacska gyermekként, hanem felnőttként is boldogan és biztonságosan kedvükre csobbanjanak uszodában, strandon és természetes vizekben. Nálunk minden részlet azt a célt szolgálja, hogy babák megszeressék a vizet, és igazán jól érezzék magukat ebben a közegben. Milyen környezetben és hogyan zajlik nálunk a babaúszás, a vízhez szoktatás és az ovis úszás? Tekintse meg bemutatónak szánt videóinkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Videók

ELÉRHETŐSÉG

KERESS MINKET!

Címünk

2142 Nagytarcsa,
Liszt Ferenc utca 6.

Mobil

+36 20/506-2345
Recepció

Email

kisfokauszi@gmail.com