Foglalkozásaink

A gyerekúszás órák 45 percenként kezdődnek. Érdemes 15 perccel korábban érkezni, hogy az óra kezdésre kényelmesen előkészülhessen mind a szülő, mind a baba. Az órák 45 percesek, melyek magukban foglalják a 30 perc foglalkozást, és 15 perc levezető játékot.

Babaúszáson természetesen az egyik szülő is részt vesz az órán. Soha semmi sem kötelező, ha úgy érezzük, a baba aznap nem élvezi az órát, vagy valamelyik feladatot nem szívesen csinálja, akkor nem erőltetjük. A babúszás lényege, hogy megszerettessük gyermekünkkel az úszást. Az a fontos, hogy Ő jól, és biztonságban érezze magát a vízben.

Ovis- és babaúszás

2.5-3 éves kor körül egy átmeneti korszakba érkezünk, amikor is a kicsi már képes lenne egyedül is mozogni a vízben, de ekkor még sem érzelmileg, sem idegrendszerileg nem készült fel arra, hogy egyedül, a biztonságot jelentő szülő nélkül képes legyen az órán részt venni. (Bizonyos idegrendszeri fejlettség szükséges ahhoz, hogy az úszás során a kellő mozgásformákat megfelelően összerendezze.) Ez a babaúszás utáni időszak szolgál arra, hogy folyamatosan kiszoktassuk a szülőt a medencéből. Ezzel megkönnyítve a „leválást”. 4 éves kor környékén érnek be a gyermekek arra, hogy az úszásoktatást ténylegesen megkezdjük, csiszoljuk a már megtanultakat, és persze mindezt továbbra is játékos formában.

4-5 éves kor környékén már meglehet próbálni velük a tényleges úszásoktatást, ami már kevésbé játékos, de annál intenzívebb tanulást jelent.

4-5 éves korba lépett gyermeke?
Szeret úszni?
Ne habozzon!
Keressen minket elérhetőségeinken!

Hírek
  • Csőcsere!!!

    Csőcsere a szoláriumban!   Szoláriumunk a legújabb generációs Chocolate Brown Mix csövekkel felszerelt! Változatlan árakkal várjuk a barnulni vágyókat!

    Bővebben

  • Aquafitnesz

    Aquafitnesz minden hétköznap! Időseknek, fiataloknak egyaránt. Kortól, nemtől függetlenül Túlsúlyosaknak Gerincproblémásoknak Izületi problémákban szenvedőknek Javítja a testtartást Zsírégető Jelentkezni elérhetőségeinken lehet.

    Bővebben

Rólunk írták

Amikor úton vagyunk az uszi felé, a gyerkőc egyre boldogabb és alig várja, hogy úszhasson, és persze a matrica sem utolsó :)

Bár még csak útban a baba, de amint lehet, megyünk!

Örülünk, hogy sikerült megvalósítani a terveiteket, ahogy ígértük a nyitáskor ott voltunk, és azóta is járunk :)